Skip links

Legla | Litters

V začetku leta z našo Kiki 2025 planiramo čokoladno leglo.

Če iščete življenjskega sopotnika in želite mladička iz legla preverjenih staršev z vsemi (in še več) zahtevanimi zdravstvenimi testi, nas kontaktirajte.

Leglo K

Vsaka naša paritvena kombinacija je skrbno načrtovana in izbrana, saj želimo vzrediti zdrave, karakterno stabilne, zadovoljne labradorce, ki ustrezajo standardu ter hkrati ohraniti tudi njihove delovne sposobnosti. Naše psice imajo veljavna vzrejna dovoljenja, poleg tega pa imajo opravljene tudi genske teste za vse pasemsko tipične bolezni.

Pri izbiri plemenjaka nam razdalja in cena ni ovira. Vedno izberemo samca za katerega smo mnenja, da je najboljša kombinacija naši psički, ne glede na to, če živi tisoč ali več kilometrov stran. Pri samcu vedno gledamo celoten paket – izgled, delovne sposobnosti in zdravstvene izvide njega ter njegovih potomcev.

Veliko pozornost namenimo temu, komu oddamo naše mladičke. Želimo si najti lastnike, ki bodo svoje pse obravnavali kot del družine in se z njim aktivno ukvarjali ter za njih primerno skrbeli. Mladičev ne prodajamo za v pesjak, ampak želimo, da živijo v stanovanju/hiši! To je pogoj od katerega ne odstopamo.

V kolikor ste zainteresirani za našega mladička, nas prosim kontaktirajte, saj vodimo listo interesentov. Pred dogovorom o rezervaciji ste vabljeni, da se oglasite pri nas, da se osebno spoznamo in pogovorimo, vi pa spoznate naše psice in okolje kjer živijo.

Mladički so za odhod v nov dom pripravljeni, ko so stari 8 tednov. Takrat so že čipirani in cepljeni proti kužnim boleznim, večkrat razglisteni, veterinarsko pregledani (dobite potrdilo o pregledu) in primerno socializirani. Pri 7 tednih naredimo test karakterja, da lažje svetujemo lastnikom kateri mladiček je najprimernejši za koga. Mladički živijo v družinskem okolju z nami v hiši in imajo na voljo najboljše, kar jim lahko ponudimo. Ob odhodu v nov dom so navajeni na različne predmete (sesalec, pralni stroj, televizija, radio, zvonec…), spoznajo druge pse, mačke, ljudi, različne podlage, vožnjo v avtomobilu, divjad, prinosila,.. Že zgodaj jih začnemo navajati na ovratnico in povodec, hišno kletko ter sobno čistočo.

Vsak mladič gre v nov dom s pogodbo in paketom za mladičke, ki ponavadi vsebuje navodila za nove lastnike, žakelj hrane, priboljške, igračko, retriever povodec, kos odejice, ki diši po mamici in bratcih/sestricah in malo ovratnico, ki so jo nosili v leglu.

Ker smo člani Slovenskega kluba retrieverjev, boste kupci naših mladičev dobili zastonj članstvo v klubu za tekoče leto (po želji).

Vsem kupcem naših mladičev smo kadarkoli (24/7) na voljo za morebitna vprašanja, po dogovoru bomo organizirali tudi treninge za razne preizkušnje (vzrejna preizkušnja, PNZ, LPP in TPP).

Pretekla legla

Leglo A
Leglo B
Leglo C
Leglo D
Leglo E
Leglo F
Leglo G
Leglo H
Leglo I
Leglo J
Leglo K
Return to top of page